2. Yıl |
Kodu |
Ders Adı | AKTS |
D+U+L |
Z/S |
Dili |
Güz Dönemi |
MGIT2001 | Mesleki Deneyim - I | 2 | 0+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGIT2003 | Özel Gıdalar Teknolojisi | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGIT2005 | Enstrümantal Analiz | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGIT2013 | Tahıl Teknolojisi | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGIT2015 | Süt Teknolojisi | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
| Teknik(bölüm) Seçmeli 1 | 4 | 2+2+0 | Seçmeli | |
| Teknik(bölüm) Seçmeli 2 | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
Seçmeli Dersler |
MGIT2009 | Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizi(Teknik(bölüm) Seçmeli 1) | 4 | 2+2+0 | Seçmeli | |
MGIT2007 | Kalite Güvence ve Standartlar(Teknik(bölüm) Seçmeli 2) | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
MGIT2011 | Gıda Katkı Maddeleri(Teknik(bölüm) Seçmeli 2) | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
Güz Dönemi Toplamı | 30 | 2+0+0 | | |
Bahar Dönemi |
MGIT2006 | Et ve Ürünleri Teknolojisi | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGIT2010 | Meyve ve Sebze Teknolojisi | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGIT2012 | Mesleki Deneyim - II | 2 | 0+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGIT2014 | Gıda Mikrobiyolojisi | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGIT2016 | Yağ Teknolojisi | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
| Teknik(bölüm) Seçmeli 1 | 4 | 2+2+0 | Seçmeli | |
| Teknik(bölüm) Seçmeli 2 | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
Seçmeli Dersler |
MGIT2000 | İstatistik(Teknik(bölüm) Seçmeli 1) | 4 | 2+2+0 | Seçmeli | |
MGIT2004 | Hijyen ve Sanitasyon(Teknik(bölüm) Seçmeli 2) | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
MGIT2008 | İlk Yardım(Teknik(bölüm) Seçmeli 2) | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
Bahar Dönemi Toplamı | 30 | 2+0+0 | | |
YIL TOPLAMI : | 60 | 24+24+0 | | |