Türkçe | English
MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ
Ders Bilgi Paketi
http://mackamyo.ktu.edu.tr/
Tel: +90 0462 3777637
MAMYO
MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ / GIDA TEKNOLOJİSİ
Katalog Ana Sayfa
  Katalog Ana Sayfa  KTÜ Ana Sayfa   Katalog Ana Sayfa
 
 

DERSLER
PROGRAM ÖĞRENİM KAZANIMLARI
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
1. Dönem Dersleri
MGIT1003 Matematik - I X
MGIT1011 Genel Mikrobiyoloji X XX
MGIT1007 Gıda Endüstrisi Makineleri - I X X X
AITB1001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I X
MGIT1005 Beslenme İlkeleri X
TDB1001 Türk Dili - I X
YDB1001 İngilizce - I X
MGIT1009 Kimya - I XX X
MGIT1001 Gıdalarda Temel İşlemler - I X X
2. Dönem Dersleri
MGIT1008 Bilgi ve İletişim Teknolojileri X
MGIT1012 Laboratuvar Kalite Güvenlik Sistemleri XX
MGIT1010 Laboratuvar Teknikleri XX
TDB1000 Türk Dili - II X
MGIT1006 Kimya - II X X XX
MGIT1000 Gıda Endüstrisi Makineleri - II X X
YDB1004 İngilizce - II X
MGIT1002 Matematik - II X
AITB1000 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II X
MGIT1004 Gıda Kimyası XX
3. Dönem Dersleri
MGIT2009 Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizi XX
MGIT2007 Kalite Güvence ve Standartlar X X
MGIT2011 Gıda Katkı Maddeleri X
MGIT2003 Özel Gıdalar Teknolojisi X
MGIT2005 Enstrümantal Analiz X X
MGIT2013 Tahıl Teknolojisi X X
MGIT2001 Mesleki Deneyim - IX X X X
MGIT2015 Süt TeknolojisiXX X X
4. Dönem Dersleri
MGIT2008 İlk Yardım X X
MGIT2000 İstatistik X X
MGIT2004 Hijyen ve Sanitasyon X XX
MGIT2006 Et ve Ürünleri Teknolojisi X X X
MGIT2016 Yağ Teknolojisi XX X X
MGIT2010 Meyve ve Sebze Teknolojisi X X
MGIT2012 Mesleki Deneyim - IIX X X X
MGIT2014 Gıda MikrobiyolojisiX X

Katkı yok (%0)Az oranda katkı (%25)Orta derecede katkı (%50)İyi derecede katkı (%75)Çok iyi derecede katkı (%100)